2 ilde 11 kişiye FETÖ gözaltısı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Elazığ ve Tekirdağ'da FETÖ/PDY operasyolnarında 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY'ye yönelik çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada örgütün gizli haberleşme ağı "ByLock"u kullananlarında olduğu şüpheliler tespit edildi. Şüphelilere yönelik bugün Elazığ'da operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



TEKİRDAĞ'DA 4 GÖZALTI

Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan 8 kişiden 4'ü gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, harekete geçerek, daha önceden haklarında yakalama kararı çıkarılan 8 kişiye operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon sonucu 4'ü gözaltına alınırken. 1 kişinin ise başka bir dosyadan tutuklu olduğu öğrenildi.

Hakkında yakalama kararı olan firari 3 kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

(Vedat Bayraktar-Yunus Özhanlı/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”