Adana’da termometreler 46 dereceyi gösterdi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Adana'da termometreler 46 dereceyi gösterdi. Gençler ve çocuklar sulama kanalı ile barajlara girerek serinlemeye çalışırken, vatandaşlar parklara akın etti.

Sıcak havanın etkisi altına giren Adana'da bugün termometreler 46 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar, boğulma tehlikesine aldırış etmeden sulama kanallarına girerek serinlemeye çalıştı. Sıcaklar nedeniyle kentte sokaklar boşalırken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise parklarda ağaç gölgelerinde dinlenmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar ise parklarda yatarak vakit geçirdi.

Parklarda gölgede oturan bir vatandaş, insanlara dışarı çıkmamalarını önererek, kendisinin mecburiyetten çıktığını ve dayanamayıp gölgede oturduğunu söyledi. Başka bir vatandaş ise, "Sıcaklar daha gelmedi, önümüzdeki günler daha sıcak olacak. Eğer sıcak olmazsa Adana aç kalır, buğdayımız olmaz” dedi.

Adana'da hava sıcaklığının yarın 34 derece olacağı ve daha sonra mevsim normallerine dönmesinin beklendiği öğrenildi.

(Umutcan İşledici - Erdal Can İçelli /İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”