Bakan Özhaseki’den çarpıcı açıklama

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlığı yaptığı dönemde Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili görülen davalarında lehine kararlar verilirken, bir süre sonra hakimlerin Amerika'dan gelen emirler doğrultusunda hareket ederek, kararların aleyhine verilmeye başlandığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserigaz tarafından Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen doğalgaz temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadıkları dava süreçlerinde, bir süre sonra aleyhine karar çıkmasını Amerika'dan hakimlere verilen emirlere bağladı. "FETÖ'cüler hesap verecek" diyen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kemal Kılıçdaroğlu ile benim bir atışmam oldu, buna hepiniz şahitsiniz. Haksız ithamlarına maruz kaldım. Bunları tespit ettirdim ve tazminat aldım. Tazminat paraları ile de sucuk dağıttım. O dönemde hakimlerin hepsi makul şekilde lehime karar veriyordu. Fakat bir müddet sonra Amerika'dan ‘Aleyhe karar vereceksiniz' diye emir geldi. Bütün kararlar aleyhime dönmeye başladı. Karar veren insanlar, sizle insaf ve vicdan yok mu? Siz anayasaya ve kanunlara bağlı değil misiniz? Oradaki şizofren manyak söyledi diye masum olan bir insanın aleyhine nasıl karar verirsiniz? Oradaki manyak emir verdi diye subaylar olarak insanlara nasıl kurşun sıkarsınız? Ne yazık ki böyle kötülükleri de gördük. Allah'a şükür temizliyoruz. Onların belalı tipleri hep içeride. Kurşun sıkanlar içeride, hesabını veriyorlar. Orada sürünecekler.”

(Ali Göç/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”