Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nı tebrik etti.

İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen 23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye, Büyük Britanya'yı 76-69 mağlup ederek şampiyon oldu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonu olan milli takımımızı gönülden tebrik ediyorum" dedi.



FEDERASYON BAŞKANINA TEBRİK TELGRAFI

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda Erkek Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonu olması dolayısıyla Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk'e bir tebrik telgrafı göndermiştir” denildi.



BAKAN KILIÇ'TAN DA TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda kupanın sahibi olan milli takım için tebrik mesajı yayımladı. Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İspanya'da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve şampiyonluğa ulaşan milli takımımızı tebrik ederim. Ay yıldızlı formanın hakkını terlerinin son damlasına kadar sahaya yansıtarak maç bitiminde ülkemize büyük gurur yaşatan ‘12 Cesur Yüreği' ve onlarla birlikte saha kenarında emek harcayan herkesi gönülden kutluyorum. Emeklerini ve gayretlerini final maçında kupa ile süsleyen millilerimizle gurur duyuyorum.”

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”