Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için dakikalarca ağladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ensar Vakfı 38. Genel Kurul Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek isteyen kız çocuğu dakikalarca ağladı. Durumu öğrenen Erdoğan, küçük kızın isteğini kabul ederek onunla fotoğraf çektirdi.

Ensar Vakfı 38. Genel Kurul Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada katılımcılara hitap etti. Erdoğan, konuşmasının ardından salondan çıkmaya hazırlanırken, Efsa isimli kız çocuğu ağlamaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için dakikalarca ağlayan küçük kız korumaların dikkatinden kaçmadı. Efsa'nın bu isteği korumaları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da küçük Efsa'nın bu isteğini kabul etti. Bunun üzerine koşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına giden küçük kız, Cumhurbaşkanı'na dakikalarca sarıldı. Ardından küçük çocuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Efsa Çağlı, "Uzun zamandan beri görmüyordum, Cumhurbaşkanımızın yanına gitmeye çalışıyordum ama kimse bana yardım etmiyordu. Bugün beni oraya çıkardılar. Cumhurbaşkanını çok seviyorum o yüzden ağlıyorum” dedi.

Gazetecilerin 'Cumhurbaşkanıyla ne konuştunuz' sorusu üzerine Çağlı, "Cumhurbaşkanım bir daha ağlamamamı istedi, bana gülmenin yakıştığını söyledi" diye konuştu.

Küçük Efsa'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan satranç takımı hediye etti.

(Ufuk Kıvık / İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”