Derbi biletleri satışa çıkıyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Yarın satışa çıkacak olan biletler 80 TL ile 400 TL arasında.

Süper Lig'in bu sezonki ilk derbisinde Fenerbahçe 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın biletleri yarın satışa çıkacak. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyeleri ve Temsilci Üyeleri yarın, Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri ise biletlerini çarşamba günü satın alabilecek. 21 Eylül Perşembe günü ise derbi maçın biletleri genel satışa çıkarılacak. Bilet fiyatları şu şekilde:

Okul açık-Migros tribünü: 80 TL

Fenerium üst-Maraton üst A-B-H-I Blok: 100 TL

Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G Blok: 120 TL

Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I Blok: 180 Tl

Fenerium alt-Maraton alt C-G Blok: 200 TL

Fenerium alt-Maraton alt D-F Blok: 230 TL

Maraton alt E Blok: 275 TL

Fenerium Alt E Blok: 300 TL

1907 Tribünü: 400 TL

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”