Dominic Thiem turnuvaya veda etti

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Belek Kaya Palazzo'da devam eden Antalya Open Çim Kort Tenis Turnuvası'nın 3.'üncü gününde çekişmeli karşılaşmalar yapılırken dünyanın 6 numarası Dominic Thiem kötü oyunuyla şaşırttı ve Ramkumar Ramanathan'a yenilerek 2. tura çıkamadı.

Güney Afrikalı tenisçi Lioyd Harris'i 2-0 mağlup eden Sırb tenisçi Janko Tibsarevic, Polonyalı tenisçi Kamil Majchrzak'ı 2-0 mağlup eden İtalyan tenisçi Andreas Seppi, Dominicli tenisçi Victor Estrella Burgos'u 2-1 mağlup eden Alman tenisçi Daniel Altmaier ile müsabaka sakatlanarak sırasında sahadan çekilen Slovak tenisçi Martin Klizan'ı hükmen mağlup Marsel İlhan ana tablonun ikinci turuna çıkmayı başardı.

Günün diğer maçlarında tek erkekler ikinci tur müsabakalarında Mısırlı tenisçi Mohammed Safwad'ı 2-0 yenen Fransız tenisçi Adrian Mannarino, Arjantinli tenisçi Carlos Berlocq'a karşı 2-1 galip gelen Kıbrıslı tenisçi Marcos Baghdatis, Belçikalı tenisçi Steve Darcis'i 2-0 skorla yenen ve Seri başı olarak birinci turda maç yapmayarak turnuvaya ikinci turdan başlayan İspanyol tenisçi Fernando Verdasco ile yine turnuvaya seri başı olarak birinci turda maç yapmayarak ikinci turdan başlayan dünyanın 6 numaralı sporcusu Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem'i beklenmeyen bir sonuçla 2-0 yenen Hintli Ramkumar Ramanathan ana tabloda çeyrek finale yükselen ilk isimler oldu.

Öte yandan çitler müsabakalarında Meksikalı Santiago Gonzalez / AmerikalıScott Lipsky ikilisini 2-0 mağlup eden İsrailli Jonattan Erlich / Hırvat Nikola Mektic ikilisi, Brezilyalı Rogerio Dutra Silva / İtalyan Paolo Lorenzi ikilisini 2-0 mağlup eden İşviçreli Robert Lindstedt / Pakistanlı Aisam-Ul-Haq Qureshi ikilisi, Hollandalı Wesley Koolhof / Hollandalı Matwe Middelkoop ikilisini 2-1 mağlup eden Hintli Leander Paes / Canadalı Adil Shamassin ikilisi ve Türk Sarp Arabıgun / Türk Altuğ Çelikbilek ikilisini 2-0 yenen Arjantinli Carlso Berlocoq / Protekizli Joalo Sousa ikilisi çiftlerde tur atladı.

(Sedat Temel/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”