Galatasaray ikinci maçında da mağlup oldu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu ikinci maçında ile deplasmanda İtalya ekibi Reggio Emilia'ya 74-71 mağlup oldu.

Palabigi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Galatasaray Odeabank mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Göksenin Köksal - DaJuan Summers - Richard Hendrix beşiyle başlarken, Reggio Emilia ise Federico Mussini - Amadeo Della Valle - Manuchar Markoishvili - Landing Sane - Jalen Reynolds beşiyle parkedeydi.

Çekişmeli başlayan mücadelenin ilk periyodu 18-18 eşitlikle tamamlandı.

İkinci çeyreğe Hopson ve Göksenin'in sayılarıyla giren sarı-kırmızılılar skoru 22-18'e taşıdı. İlerleyen dakikalarda da etkili olan Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 36-31 önde girdi.

Üçüncü periyodun 5 dakikası geride kalırken, ev sahibi ekip 45-44 öne geçti ancak sarı-kırmızılılar, hücumda ve etkili olarak final periyoduna 53-52 önde girdi.

Karşılaşmada son çeyrek Scotty Hopson'ın smacıyla açıldı. 30 saniye içerisinde Hopson ve Summers'tan gelen basketlerle skor bu çeyreğin hemen başında 52-57'ye geldi. Son çeyrekte ilk üç dakika sonunda sarı-kırmızılılar 57-64 önde olan taraftı. Maçta son beş dakikaya girilirken Hopson ile skor üretmeye devam eden Galatasaray Odeabank skorda 61-66 önde kalmaya devam etti. Ev sahibinin molasının ardından Manuchar Markoishvili'nin üçlüğü skoru 64-66'ya getirdi. Dajuan Summers'a çalınan sportmenlik dışı faul sonrası son 3:30'a girilirken skorda eşitlik yeniden yakalandı (66-66). Reggio Emilia son iki buçuk dakikaya girilirken bir üçlük daha bularak 69-66 öne geçti. Galatasaray Odeabank bu bölümde skor bulamazken ev sahibi adına gelen bir üçlük daha Erman Kunter'e molayı aldırdı (72-66). Mola sonrası Hopson üç sayılık isabeti bulsa da son 30 saniyeye ev sahibi 74-69 önde girdi ve Erman Kunter bir kez daha molasına başvurdu. Son 30 saniyelik bölümde geri dönüş yapamayan Galatasaray Odeabank mücadeleden 74-71 mağlup ayrıldı.

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”