Giresunspor ilk yenilgisini aldı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Akın Çorap Giresunspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaştığı Grandmedical Manisaspor'u 1-0 mağlup oldu.



Maçtan dakikalar

60. dakikada ceza sahasının dışından Atiemwen'in sert şutu kaleci Anıl'ı geçerek ağlarla buluştu. 1-0

81. dakikada Giresunspor sol kanattan Sinan Özkan'ın yaptığı ortaya Dale düzgün bir kafa vuruşuyla kaleye gönderdi. Manisaspor'un kalecisi Emrullah son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

86. dakikada Caner Arıcı ceza sahasında topla buluştu. Caner'in kaleye sert şutu az farkla auta çıktı.

...

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu xx, Mehmet Kapluhan xx, Mehmet Yıldırım xx

Akın Çorap Giresunspor: Anıl Atağ xx, Caner Arıcı xx , Çağlar Birinci xx, Aykut Demir xx, Hüsamettin Tut xx, Korkishko xx, Dimitriadis xx, Dodo xx (Fatih dk. 65 x), Mehmet Akyüz x (Sinan Özkan dk. 46 xx), Recep Aydın xx (Jones dk. 63 x), Dale xx

Yedekler: Fevzi, Berkan, Oğuzhan, Onur, Canberk, Özgür, Mert Örnek

Teknik Direktör: Metin Diyadin

Grandmedical Manisaspor: Emrullah Şalk xx, Abdulkadir Korkut xx, Metin Yüksel xx, Hikmet Balioğlu xx (Hüseyin dk. 79 x), Berkay Samancı xx, İsmail Haktan Odabaşı xx (Zahit dk. 70 x), Dimov xx, Mustafa Sevgi xx, Perovic xx (Billal Sabaıhı dk. 87 x) , Atiemwen xx, Meye xx

Yedekler: Mehmet Göktuğ, Akın, Asım, Ömer, Kağan Miray

Teknik Direktör: Fatih Tekke

Gol: Atiemwen (Dk. 60 ) (Grandmedical Manisaspor)

Sarı kartlar: Çağlar Birinci, Aykut Demir, Korkishko (Akın Çorap Giresunspor), Meye, Perovic (Grandmedical Manisaspor)

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”