GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Portekiz'de mucize arayacak. Avrupa Ligi'nde son haftaya 5 puanla grup üçüncüsü olarak çıkan Atiker Konyaspor, bugün grupta şansı kalmayan Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. Tur sevinci yaşamamız için saat 23.05'de başlayacak maçı kazanıp Marsilya'nın yenilmesini bekleyeceğiz

TARİHİNDE ikinci kez Avrupa Kupalarına katılacak Atiker Konyaspor, bu gece ‘tamam mı-devam mı' niteliğinde bir maça çıkacak. UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan ve 5 haftalık dönemi 5 puanla üçüncü sırada tamamlayan yeşil-beyazlıların gruptan çıkması için sadece kazanması yeterli olmayacak. Grupta hiçbir şansı kalmayan Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak ekibimizin gruptan çıkması için rakibini mağlup edip, aynı saatte başlayacak Marsilya-Salzburg maçında Marsilya'nın yenilmesini bekleyecek. PORTEKİZ'İN Guimaraes kentindeki Dom Afonso Henriques Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye saatiyle 23.05'de başlayacak maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Daniel Siebert'in yardımcılıklarını Holger Henschel ve Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Guido Kleve, ilave yardımcı hakemleri ise Sascha Stegemann ve Benjamin Brand olacak. Karşılaşma Tivibu Spor-2 kanalından şifreli olarak yansıtılacak. Maçı az sayıda Konyaspor taraftarının da takip etmesi bekleniyor. DÜN sabah saatlerinde Konya'dan özel uçakla Portekiz'e giden yeşil-beyazlılar maç öncesindeki son idmanını maçın oynanacağı stadyumda gerçekleştirerek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in Süper Lig'de Pazartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçını da düşünerek bazı as futbolcularını bu gece oynanacak maçta yedek soyundurması bekleniyor. Genç çalıştırıcı maçla ilgili olarak ise Avrupa'da yollarına devam etmek istediklerini belirterek, "Kendi elimizde değil ama şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Kazanıp diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz” dedi. TOLGA DURMAZ KAYNAK : YENİ MERAM

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”