Müge Anlı’da şok eden olay: Büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı!

 Müge Anlı’da şok eden olay: Büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında, üvey oğluyla kaçan bir kadının hikayesi ele alındı. Bu üzücü olayda, 29 yaşında ve iki çocuklu olan Tuğçe isimli kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla birlikte evden kaçtı.

Sosyal medyada eşi ve oğlunun aşk yaşadığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvuran başından iki evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar." dedi.

Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi.

 Yetik; "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. "Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumumu doğuracak." dedi. 

Kaçışın sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte, programda ortaya atılan iddialara göre Tuğçe ve üvey oğlu arasında duygusal bir ilişki oluşmuş. Bu durum, Tuğçe'nin eşi ve ailesi tarafından büyük şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı.

İddiaların odağındaki Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlandı. Kocasından şiddet gördüğünü söyleyen ve birlikteliğini kabul eden Akpençe, üveyle oğlu ile ilişkisinin 8-9 ay önce başladığını söyledi.  

Müge Anlı, programda bu olayın detaylarını ve aile bireylerinin yaşadıklarını ele aldı. Aynı zamanda, Tuğçe ve üvey oğlunun bulunması için izleyicilerden yardım istendi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”