‘’PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜMEK İSTİYORUZ’’

 ‘’PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜMEK İSTİYORUZ’’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam
Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği’nin Onursal Başkanı Abdullah Kadir Dağ dernek hakkında düşüncelerini dile getirdi.
Başkan Abdullah Kadir Dağ dernek ile ilgili şu ifadeleri kullandı.''Çok geniş bir tabana yardım etmeye çalışıyoruz. Yaklaşık Türkiye'de bize kayıtlı 18 bin engelli vatandaşımız var biz engelli vatandaşlarımıza  yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. Kendi içimizde çözmeye çalışırken tabiki de dışarıdan yardım katkısıda alıyoruz fakat çok yetersiz minimum dokunabiliyoruz. Engelli vatandaşlara dokunmak , dinlemek , yardım edebilmenin mutluluğu tarif edilemez bir duygu. Küçük bir anıya değinmek istiyorum. Bir vatandaşımızın evladı 35 yaşında kız çocuğu engelli ailesi devletten kısmi bir para alıyor ama bu çocuğumuz gezmeyi çok seviyor çocuğumuzun babasının eski bir model arabası var ama içinde benzin parası yok aile fakir ben bunu görünce çok etkilendim ve Allah razı olsun birkaç sanayici arkadaşı arayarak  bugün ki değeri 35.000 bin lira olan akülü araç alıp hediye ettik, çok mutlu oldu ve şimdi onunla geziyor. Bunun gibi binlerce ailesinin durumu iyi olmayan engelli vatandaşlarımız var.
 
 Engelleri hep birlikte aşacağımıza, paylaşıldıkça büyüyeceğimize inanıyorum”
 
Belediye başkanlarımızdan özellikle rica ediyorum bir yardım var ama çok az yararlanıyoruz mevcutta bir binamız var oranın tüm giderlerini kendimiz karşılıyoruz. Gelen yardımların santimine dokunmadan vatandaşa vermeye çalışıyoruz. Online bağış hattımızdan tutunuz birebir yardım toplama mekanizmamız var. Burda bize ulaşırlarsa biz bizzat kendilerini ziyaret ederek bağışlarını alıyoruz en doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü vazifesi yapıyoruz. Bu konuda değerli başkanımız Mevlüt Ayvaz çok aktif  çalışıyor diğer başkan yardımcımız İbrahim Uçar beyefendi ile birlikte yardım etmeye gönül vermişler. Ben zaman zaman bu yardımlara katılıyorum bu dağıtımlarda mevsimsel olarak başta gıda,kömür, odun,  kurban derileri, maddi ve manevi olarak yardım ediyoruz. İnanın çok yardıma ihtiyacı olan insanlar var. Her insan engelli olabilir hatta biz bile engelli adayıyız‘' diyerek sözlerine son verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”