STK’LAR 81 İLDE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR! TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

 STK’LAR 81 İLDE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR! TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Cihannüma Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, İHH, Memur-Sen, ÖNDER, TÜGVA, Yedi Hilal olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları olarak 10 Eylül 2023 Pazar günü “Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı düzenlenecek.
Düzenlenecek program hakkında Sivil Toplum Kuruluşları :

‘' Türkiye'nin 81 ilinde ve yüzün üzerinde ilçesinde belirlenen camilerde milyonlarca Müslüman kardeşimiz ve çocuklarımızla birlikte omuz omuza saf tutacağız.

Avrupa'da Kuran'a yapılan saldırıların arttığı bir dönemde, Kuran'ın sahibine, el açacağız. Başta 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için, terör sebebiyle şehit olan asker ve polisimiz için, milletimizin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için, ümmet coğrafyasında ve bütün dünyada yaşayan mağdur ve mazlumlar için, geleceğimizin ümidi olan genç kardeşlerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri için dua edeceğiz.''dedi 




Geçen yıl İlki gerçekleşen programda:  Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı, Deniz Feneri, Diyanet Vakfı, Ensar Vakfı, ESAM, FEDAV, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Medeniyet Derneği, Mehir Vakfı, MTTB, MÜSİAD, Sadakataşı, Safa Vakfı, Sağlık ve Medeniyet Derneği, TGSP, UDEF, VEFADER, Yavuz Selim Vakfı, Yeni Dünya Vakfı destek verdi.

Anlamlı programa bütün vatandaşlar davet ediliyor.




Haber: Fatma Çatlı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”