İldiz: "Böyle açık farklı skorlar zaman zaman olabiliyor"

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

TFF 1. Lig'in 15. haftasında evinde Gaziantepspor'u 7-0 yenen Eskişehirspor'da, Teknik Direktör Yücel İldiz, "Eskişehirspor'un izleyenlere zevk verdiğini düşünüyorum" dedi.

TFF 1. Lig'de mali anlamda kötü günler geçiren Eskişehirspor, Samsunspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarındaki farklı galibiyetler ile ümitlerini yeşertti. Süper Lig yolunda ilk 6'ya kalmayı hedefleyen Eskişehirspor, bugün ise adeta gol olup yağdı. Gaziantepspor'u 7-0 yenen Eskişehirspor'da, Teknik Direktör Yücel İldiz maç sonu açıklamalarda bulundu. İldiz, "Deplasmanlarda aldığımız iyi neticelerin bir anlam kazanması adına, iç sahadaki skorları da lehimize çevirmek durumundaydık. Bugün gerçekten maç öncesi baktığınızda, zorlu bir müsabaka gözüküyordu. Rakibimiz son haftalarda daha dirençli olmaya başlamıştı. Çok genç arkadaşlarımız mücadele etti. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizim açımızdan hem rakibimize saygı duymak, hem de işimizi ciddi yapmak vardı. Biliyorsunuz tekrar yeni bir yönetim geldi Eskişehirspor'a. Umarım saha dışındaki sorunlarımız da giderek halledilir. Ama saha içerisine baktığımızda hem rakibimize saygı duyarak işimizi daha ciddi yapmak, hem de Eskişehirspor'a yakışır yerlerde olmak istiyoruz" dedi.



"KALAN İKİ MAÇI EN ŞEKİLDE BİTİRMEK ZORUNDAYIZ"

Maçı izleyenlere seyir zevki verdiklerini aktaran İldiz, "Sizler de biliyorsunuz bu maç öncesi haftanın maçları oynanmıştı. Eskişehirspor tehlike bölgesinin hemen üstündeydi. Bu müsabakadan aldığımız galibiyetle ciddi bir atılım kaydettik diye düşünüyorum. Ama son 2 tane daha maçımız var. Onlar da çok önemli. Açıkçası devreye daha umutlu girmek istiyoruz. Böyle açık farklı skorlar zaman zaman maçlarda olabiliyor. İşlerini ciddiye aldıkları için oyuncularımı da kutluyorum. Bu kadar cezaya rağmen, pazartesi olmasına rağmen ve havaya rağmen gelen herkese teşekkür ederim. Kalan iki maçı en şekilde bitirmek zorundayız. Aynı ciddiyetle yolumuza devam etmek zorundayız. Skor çok önemli değil, bize üç puan gerekiyordu onu aldık. İzleyenlere de Eskişehirspor'un zevk verdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

(Mehmet Sıddık Yeşilırmak - Kadir Arslan - Burak Tekin / İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”