Kılıçdaroğlu, CHP Denizli il binası açılışını yaptı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Denizli il binasının açılışını yaptı.

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesindeki CHP il basının önünde yapılan açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, CHP Aydın, İzmir, Denizli milletvekilleri, çevre illerin belediye ve il başkanları ve partililer katıldı. Kılıçdaroğlu halka hitap etmeden önce yerel bir sanatçı bir konser verdi. Daha sonra CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, kısa bir konuşma yaptı.

Partililere seslenen Kılıçdaroğlu, 2019 yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediyesini almak istediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Denizli Büyükşehir'i alacağız, Denizli'yi Türkiye, dünya markası haline getireceğiz. Bu konuda kararlıyız. Sizlere güveniyoruz. Kadınlara güveniyorum, gençlere güveniyorum, her eve gireceksiniz. Makus tarihini değiştireceğiz, bölgenin lideri yağacağız. Alın teri döker mal üretmeyi bilir mal götürmeyi bilmez, çalışır mücadele eder. Denizlili sanayici üretici üretiyor. Biz ne yapacağız, destekleyeceğiz, marka haline getireceğiz” dedi.

Türkiye'nin dış siyasetiyle ilgili Kılıçdaroğlu, "Herkesle kavga bir Türkiye umut oluşturmaz, herkesle kavgalı Türkiye olmaz. Türkiye'yi dünyada saygın kılan bir kişi var Gazi Mustafa Kemal Atatürk . Neden bütün dünyada Türkiye'yi salgın kıldı. Savaş meydanlarından geldi, savaşın acımasızlığını biliyordu, barışınkini de biliyordu. Batıya karşı emperyalist güçlerine karşı barışı dedi. Savaşı değil, yurtta barış dünyada barış bizim değil, bütün dünyanın ortak sesi oldu. Türkiye dünyada saygın hale geldi. Herkesle kavganın kimseye faydası yok. Hiçbir ülkeyi düşman ülke dost, ülke diye ayırmayacağız” diye konuştu.

Kendileri için 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bu seçimde sadece tek adam rejiminden yana olanlar, demokrasiden yana olanların seçimi olacağını savundu.

Genlerinde Kuvayı Milliye ruhu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Demokratik yaşam kadar güzel bir şey yok. Evimizde demokrasi var. Ev satın alınacak, ev çoluk çocuk hep birlikte konuşuruz, danışırız. Bir ailede demokrasi varsa, mahallede de vardır, ile de varır, memlekete de demokrasi olacaktır. Demokrasinin bu ülkeye gelmez, demokrasiyi kökleştirecek bu ülkenin kadınlarıdır. Demokrasiyi kaybedersek en büyük zararı kadınlar görecek. Nerede yaşarsanız, demokrasiyi savunacaksınız. Kadınlar mücadele ettikleri sürece, her türlü katkıyı vereceğim. Beylere sesleniyorum, işçiyiz, memuruz, taşeron işçisiyiz, hayvan üreticisiyiz alın teri döküyoruz. Helal ekmek getirmek istiyoruz. Huzur içinde bir arada yaşamak istiyoruz. Demokrasi bunun çekirdeğini oluşturuyor” şeklinde konuştu.

2019 yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediyesini alacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımız için halkımız için birlikte yapacağız. Bizim çocuklarımız daha huzurlu, onuruyla yaşasın diye mücadele ediyoruz. Bizimde çocuklarımıza borcumuz var. Kadın erkek eşitliği sağlanmış bir ülke bırakalım. Çocuklarımız da bunları yapsın. Denizli Büyükşehir alacağız, kırsal kesim ile büyükşehir nasıl çalışır onu göstereceğiz. Kırsaldaki her ürünü Denizli büyükşehir belediye değerlendirecek, İzmir, Aydın, Edirne'ye bakın. Kooperatif kazanıyor. İzmir'de, büyükşehir evlere kapılara iki şişe süt bırakıyor. Denizli, Egenin markası olacak. Denizli'nin gücüyle halkın gücüyle büyüyecek” diye belirtti.

Kılıçdaroğlu, konuşmalarının ardından parti binasının kurdelesini keserek, açılışını yaptı. Daha sonra Bekilli ilçesinden bir partili Hünnap meyvesini verdi. Kılıçdaroğlu, daha sonra partililerle birlikte güvercin uçurdu, parti binasına geçerek incelemelerde bulundu.

(Medeni Topaloğlu - Bayram Coşkun /İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”