BBP Genel Başkanı Destici: “Vatandaş sandığa adeta el koydu“

 BBP Genel Başkanı Destici: “Vatandaş sandığa adeta el koydu“

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Birtakım ziyaretler için Konya'ya geldi. 

Konya'da bir otelde gerçekleşen kahvaltı sonrası basın toplantısında Mustafa Destici:

  "Pek çok büyük şehirden daha büyük bir şehir kazandık. Darısı Konya'ya inşallah,15 Büyükşehirden 10'a yakın belde kazandık. Büyük Birlik Partisi, büyük bir başarı sağladı.Oy oranımız özellikle bazı cetvellerde düşük görünüyor.  Büyükşehirlerde kullanılan oy 35 bin  diye hatırlıyorum ama  40 milyona yakın. Bu rakamlar partimizede, camiamıza da bir heyecan getirmiştir. 


Seçimden önce geçirdiğim trafik kazasıyla Konya'ya gelememiştim. Konya'da 2 ilçe belediyesi kazandık .Ben Bozkır Belediye Başkanımız Nazif Karabulut ve Halkapınar Belediye Başkanımız Mehmet Vardar'ı  tekrar tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum. Büyük Birlik Konya'nın en etkili siyasi partilerden birisidir. Bu arada emeği olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

VATANDAŞ SANDIĞA ADETA EL KOYDU

Seçimlerden önce ilkeli temiz ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla belediyelerimizi yöneteceğimizi söyledik. Vaaatlerimizi sözlerimizi yerine getireceğiz. Partilerimiz imkanlarımızla birlikte her sıkıntıyı halledecek. Seçimlerde il olarak Sivas'ı kazandık. Bir dahaki seçimlerde darısı Konya'nın başına, bir sonraki seçimde de daha çok belediye daha çok meclis üyesi seçileceğine  inanıyorum. Konya için en iyisi ne ise gayret göstereceğiz.Konya'nın ilçeleriyle beraber sıkıntılarına büyük katkı sağlayacağız. Biz birebir belediyelerimizin emrindeyiz, işlerimizin takipçisi olacağız.Konya'da bu bir başlangıç. Konya'nın yerel seçim sonuçları için cenabı haktan niyaz ediyorum. Seçim sonuçlarına etki eden en büyük problem ekonomi oldu. hayat pahalılığı,başta gıda ürünleri olmak üzere etiket ve fiyat artışlarına çözüm bulunamadı bu da yeterince seçimlere etki etti. 

Sandıkta bu problemler de Cumhur İttifakına yansıdı. Diğer mesele ise maaş adaletsizliği, taşeron kadroya geçmiş oradaki memur ile arasında bir fark kalmadı. Bir ögretmen, taşerondan daha fazla maaş alamıyor. 100 bin üzerinde atama bekleyen öğretmenlerimiz var. 20 bin atama yapılacağı açıklandı.Emeklilerimize büyük bir adaletsizlik oldu. Kamu işçilerine yetişsin diye memurlara  seyyanen zam yapıldı.Emeklilere dörtte biri kadar bile yapılmayınca emeklilerimiz memnun kalmadı.  Emeklilerimiz tepkilerini sandığa gelmeyerek gösterdi. Bunlar önemli etken oldu. Vatandaş adeta sandığa el koydu. Türkiye savunma sanayine harcayacağı kaynağı, terörle mücadeleye harcamaktadır. Dem Parti, Tip Parti bizim düşmanımızdır.

 

''HODRİ MEYDAN''

Türkiye İslam dünyası olarak İsrail'e müdahil olan tek ülke. Türkiye Gazze'ye en cok yardım eden, mazlumların hakkını savunan Türkiye'dir. CHP, Refah Partisi bütün ilişkileri kessin hodri meydan. Bedelini hep beraber ödeyelim.Biz buradayız destek versinler hadi açıklasınlar.Keselim İsraille ilişkileri biz teklif ediyoruz. Tüm partiler buyursunlar hadi teklif versinler" ifadelerine yer verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”