Sosyal medyada viral oldu! Konyalı Belediye Başkanının makam aracı şaşırttı!

 Sosyal medyada viral oldu! Konyalı Belediye Başkanının makam aracı şaşırttı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Konya, Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, Tofaş'ı makam aracı yaptı

Konya'nın Akşehir ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den aday olan ve %42,63 oy alarak seçilen Ahmet Nuri Köksal, ilk iş olarak makam aracını TOFAŞ Şahin model bir araba olarak seçti. Bu seçim, hem yerel medyada hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Köksal'ın bu tercihinin birkaç sebebi olduğu düşünülüyor:

Yerli Malı Desteği: Köksal, bu hamleyle yerli üretime ve TOFAŞ markasına olan desteğini göstermek istediğini belirtti.
Mütevazılık: Lüks bir makam aracı yerine daha mütevazı bir seçim yaparak vatandaşlarla yakınlaşmayı amaçladığı yorumları da yapıldı.
Farkındalık Yaratma: Seçim sloganı "Akşehir'e Yeni Bir Nefes" olan Köksal, bu sıra dışı seçimle seçmenlerde farkındalık yaratmayı da başarmış görünüyor.

 

Köksal'ın TOFAŞ Şahin makam arabası, arka kısmına yapıştırılan "Sanki sene 1999" yazısıyla da dikkat çekiyor. Bu yazı, nostaljik bir hava yaratarak seçmenlerde geçmişe dair duygular uyandırmayı amaçlıyor.

Ahmet Nuri Köksal'ın bu hamlesi, Türkiye'de makam arabalarına dair algıyı da sorgulamaya açtı. Lüks ve pahalı makam arabaları yerine, yerli ve mütevazı modellerin de tercih edilebileceğini göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”