Konya’da 29 öğrenci içtikleri sudan hastanelik oldu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da ortaokul öğrencisi 29 çocuk okulun bahçesinde bulunan çeşmeden su içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhabbet Sokak'ta bulunan Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulunda meydana geldi. Okulda, beden eğitimi dersi için bahçede bulunan çocuklardan bazıları ile teneffüse çıkan bazı öğrenciler okulun arka bahçesinde bulunan çeşmeden su içti. Bir süre sonra mide bulantısı, baş dönmesi, kusma gibi şikayetlerle rahatsızlanan çocuklar durumu öğretmenlerine bildirdi. Bunun üzerine okula 112 Acil Yardım ambulansı ile polis ekipleri sevk edildi. Okula gelen sağlık ekipleri çocuklara müdahale ederken, 29 öğrenci ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. KOSKİ (Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri de okula gelerek çeşmeden su numunesi aldı ve suyu kesti. Okuldaki çeşmeden su içen ve ağlayan bir öğrenci, beden eğitimi dersinden sonra su içtiklerini belirterek, "Midem bulandı, başım dönmeye başladı. Biz oturuyorduk. Öğretmenimiz geldi, ne oldu diye sordu. Sonra biz de durumu anlattık. Ondan sonra da ambulans çağırdılar” şeklinde konuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”