Konya'da karısının yüzüne çarpı atan kocaya tutuklama

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da kızının çığlıkları üzerine eşini öldürmeyip yüzüne bıçakla çarpı atan sonra da serbest kalan Musa Türkmen için tutuklama kararı verildi

Konya'da 11 yaşındaki kızının çığlıkları üzerine eşini öldürmekten vazgeçerek yüzüne maket bıçağıyla çarpı atan, sonra da serbest kalan koca için tutuklama kararı çıkartıldı. Mobilya ustası Musa Türkmen (35), geçen 20 Kasım'da cep telefonundaki mesaj ve fotoğraflardan kendisini aldattığını öğrendiği eşi Rukiye Türkmen'i (30), yüzünden bıçaklayıp, sol yanağına çarpı attı. Yaşadığı dehşeti anlatan kadın, "Musa, boğazımdan bıçaklayacağı sırada kızım 'Baba Allah aşkına yapma' diye çığlık attı. Bunun üzerine üzerimden çekilerek kızımı da yanına alarak evden ayrıldı. Kızım çığlık atmasaydı beni öldürecekti" dedi. 'ADLİ KONTROL YETERSİZ' Gözaltına alınan Musa Türkmen tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkeme Türkmen'i adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Zanlı da sosyal medyadan "Sonunda özgürüm. Allah'ım her şeyi görüp hayrını veriyor" diye paylaşımda bulundu. Bu arada soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Başsavcılığı da, Musa Türkmen için, "Eşini kasten yaralama' suçundan 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. İddianameyi kabul eden Konya 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi de "adli kontrol" hükümlerinin uygulanmasının yetersiz kalacağını belirterek, Türkmen'in tutuklanmasına karar verdi. Karara itiraz hakkı bulunan zanlının henüz tutuklanmadığı öğrenildi.
KAYNAK : SABAH

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”