Paul Le Guen 1 puandan memnun

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, golsüz biten Sivasspor maçının ardından, "Tatmin olduğumuz bir sonuç oldu" dedi.

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kalan Bursaspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Paul Le Guen müsabakayı değerlendirdi. İyi bir sonuç aldıklarını ifade eden Le Guen, "Bence bu akşam gayet iyi bir sonuç aldık. İyi bir takıma karşı oynadığımızı göz önünde bulunursak iyi bir sonuç aldık. Sivasspor bu karşılaşmaya 12 puanla gelmişti. Bu 12 puan şans eseri değildi. İyi takım oldukları için aldılar bu puanları. Bu çerçevede bakıldığı zaman tatmin olduğumuz bir sonuç oldu Biz daha iyi olabilirdik. Bazın oyuncuların performansı beklentilerin altında kaldı. Ama yine her şeye rağmen pozitif tutumumu, iyimser tutumumu koruma taraftarıyım" dedi.

Hakemin performansının sorulması üzerine Le Guen, "Bence iyi bir hakem yönetimi gördük. Hatta bazı fauller bize de çalınabilirdi. Genellikle ben iyi bir hakem yönetimi gördüm" diye konuştu.

(Uğur Yiğit - Aydemir Kadıoğlu / İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”