Sosa ve Volkan Şen’e coşkulu karşılama

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Trabzonspor taraftarı, bordo-mavili kulübün yeni transferleri Jose Sosa ve Volkan Şen'i Trabzon'a gelişlerinde coşkulu bir karşılama yaparak omuzlarına aldı. Şampiyonluk sloganları atan taraftarlar iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.

Trabzonspor İtalya'nın Milan Kulübünden transfer ettiği Jose Sosa ve serbest statüsünde bulanan Volkan Şen'i Trabzon'a getirdi. Geniş güvenlik önlemleri altında Türk Hava Yollarına (THY) tarifeli uçak ile 00:50 sıralarında Trabzon Havalimanına gelen iki oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar coşkulu bir şekilde karşılayarak omuzlara aldı. Sloganlar atarak iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar şampiyonluk istedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Genel Sekreter Gençağa Meriç'te aynı uçakla Trabzon'a gelirken, Usta ve Meriç, VIP'de kendilerini bekleyen araca binerek Havaalanından ayrıldılar.

Öte yandan Trabzonspor kulübü daha önce Trabzon'a getirdiği Hubocan ile birlikte Jose Sosa ve Volkan Şen için bugün Medicalpark Stadyumunda saat 11:00'de imza töreni düzenleyecek.

(Gökmen Şahin - Ozan Köse/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”