Korku Filmi Fragmanı

 Korku Filmi Fragmanı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Son 7 maçı kaybetmeyen İstanbul Başakşehir (4G 3B) ile son maçında yılport Samsunspor ile berabere kalan Fenerbahçe'nin mücadelesi hakem Abdulkadir Bitigen'in düdüğüyle başladı.

Maçın başlamasıyla oyunun ne şekilde devam edeceği de belli oldu.Fenerbahçe maçın başında erken bir gol bulup İstanbul Başakşehir'in katı defans  ve kontra atak dayalı futbolunu sonlandırmak uzerine baskı ile başladı .Arzuladığı pozisyonlara girmesine rağmen İstanbul Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'ın kurtarışları takımını ayakta tuttu. Sarı lacivertli takımda 12.dakikada ismail YÜKSEK, daha sonra itirazdan 20.dakikada Osterwolde sarı kart gördü. 25. dakikada İstanbul Başakşehir'li O.Ba sarı kart gördü. Sert ve mücadele gücü yüksek oyunda İstanbul Başakşehir'li oyuncu Ömer Ali 33 dakikada sakatlanarak yerini İlkhan‘ a bıraktı. İlk yarı boyunca girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı lacivertli futbolcular ataklarını sıklaştırmasına rağmen sonuç elde edemedi. 45.dakikada İstanbul Başakşehir'li oyuncu João Figueiredo ‘nün yaptığı harekete hakem Abdülkadir Bitigen faul düdüğünü çaldı. Hakemin kararını beğenmeyen João Figueiredo protesto amaçlı topa sert şekilde vurunca sarı kart gördü. İlk yarının +2 uzatma dakikasında João Figueiredo sarilacivertli oyuncu Serdar Aziz ‘e yaptığı sert hareket sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ilk yarı skoru İstanbul Başakşehir 0- 0 Fenerbahçe…

İkinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı. İstanbul Başakşehir takımının ikinci yarı bir kişi eksik olmasından dolayı stratejisini kontra atak olarak benimsediği görüldü. Sarı lacivertli takım katı defans sergileyen Başakşehir oyuncularının arasından boşluk bulmakta zorlandı. Rakip takımın 10.kisi olması ve mutlak kazanılması gereken maç olarak görüldüğünden Fenerbahçe teknik direktörü İsmail KARTAL 58.dakikada ilk oyuncu değişikliklerini  İsmail Yüksek ‘in yerine Batshuayi ve İrfancan KAHVECİ nin yerine Cengiz ÜNDER i alarak başladı. Oyunu en kötü şartlarda berabere bitirmek isteyen İstanbul Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan 60.dakikada K. Piatek'i çıkarıp yerine P. Keny'i oyuna aldı. Fenerbahçe'nin Sağlı sollu ataklarına rağmen yakaladığı pozisyonları gole çevirememesi İstanbul Başakşehir takımını ayakta tuttu. Kaleci Volkan Babacan'ın kritik kurtarışları ve sarı lacivertli ayakların gününde olmaması beraberliği devam ettirdi. Dakika 77'de orta sahada Başakşehirli oyuncu Deniz Türüç'ün sarı lacivertli oyuncu Ferdi'ye yaptığı faul sonrası ortalık karıştı. Başakşehir'den 2 Fenerbahçe'den bir futbolcu sarı kart gördü.Dakikalar ilerledikçe maçın sonu yaklaştıkça gerilim daha da arttı 84.dakikada Lucas Lima sarı kart gördü. 86. dakikada Tadic'in yerine Emre Mor oyuna girdi kapalı defansı aşmakta zorlanan Sarı lacivertler ceza sahasına belki de rekor düzeyde girmesine rağmen ataklardan yararlanamadı, dakikalar 90'ı gösterdiğinde halen maç başladığı skorla geldi. Hakem Abdulkadir BİTİGEN oyunun sonuna 5 dakika oynanmamış süre ilave etti. Sarı lacivertli takımın ataklarını sıklaştırdığı esnada kaleyi karşıdan gören Szymansky 'nin sert şutunda defans oyuncusu topu kurtarmak için ceza sahası içinde topa hamle yaptı, sert gelen şutu koluyla engellediği gerekçesiyle hakem Abdülkadir BİTİGEN penaltı düdüğünü çaldı. Yapılan VAR kontrolü sonrasında karar değişmedi, şiddetli itiraz eden İstanbul Başakşehirli oyuncular Deniz Türüç ve P. Keny sarı kart gördü. P. Keny' nin şiddetli itirazlarına devam etmesi sonucunda 2.sarı karttan oyundan atıldı. Penaltı vuruşunu M. Batshuayi kaleci Volkan'ın köşeyi bilmesine rağmen gole çevirdi ve Sarı lacivertliler aradığı gole 90 dakikanın uzatma dakikalarında buldu. Devam eden uzatma dakikalarında Dzeko'nun topu direkten döndü ve diğer ataklardan da yararlanamayan Sarı lacivertli oyuncular maçı 1-0 kazanarak hem moral buldu hemde lider tablosunun en üst sırasında kalmayı başardı.

Maçtan sonra Sarı lacivertli oyuncular mutluluğunu taraftarlarıyla paylaşırken diğer tarafta İstanbul Başakşehirli oyuncularda hüzün hakimdi.

Maç boyunca istekli ve hırslı bir görünüm sergileyen Sarı Lacivertliler klas ayaklarının aceleci davranmasından ve kaleci Volkan Babacan'ın gününde olmasından dolayı skor elde etmekte zorlandı. Fenerbahçeli Krunic ilk 11 de başladığı maçta basit top kayıplarına rağmen futbolun aslında çok basit bir oyun olduğunu oynadığı futbolla gösterdi. Sarı lacivertlilerin süpersonic robotu Ferdi Kadıoğlu ise harika bir maç çıkardı. Genel anlamda Fenerbahçe li oyuncular biraz daha gününde olmuş olsa tarihi skorlu bir gece yaşanabilirdi. Maç sonu istatistiğine bakıldığında ise rekor seviyede ceza sahasına giriş, topa sahip olma, beklenilen gol vs durumları skorun ne kadar yanıltıcı olduğunu bizlere gösterdi. İstanbul Başakşehir ceza sahasında topla 71 kez buluşan Fenerbahçe, Opta'nın Süper Lig'de detaylı veriye sahip olduğu 2014/15 sezonundan bu yana bir maçta en yüksek sayıya ulaşan takım oldu. Rekor!

Herhangi bir puan kaybında camianın kırılganlık seviyesinin artacağını da düşünecek olursak ilaç gibi bir gece oldu desek yanılmayız. Korku filminin Fragmanı bile Sarı Laciverte gönül verenleri korkuttu.

KAAN TÜRK

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • G
    GS1905
    93 gün önce

    Fener yine penaltı jokerini kullandı...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
  • Avatar
    Volkan
    93 gün önce

    Alıştınız tabi size verilen beleş penaltılara, keşke futbolu bilen kişiler maç izlese ve yorum yapsa.. bal gibi de penaltı.. hatta Batshuayi nin pozisyonu bile verilir bildiğin karate yapıyor basaksehirli futbolcu.. Deniz Turuc de herhalde 6s ye transfer olacak maşallah ne kadar da hırslı..keşke belhanda yi da aynı şekilde görseydik 6s li taraftara anca 3lu çektirir

    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • V
    Volkan
    93 gün önce

    Gerçekten korku Filmi Fragmanı gibi bir maç oldu çok güzel tespit

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”