Debriyaja Son: Manuel Araçlar Saniyeler İçinde Otomatik Vitese Dönüşüyor

 Debriyaja Son: Manuel Araçlar Saniyeler İçinde Otomatik Vitese Dönüşüyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam

Artık Akıllı debriyaj sistemiyle manuel araçlar artık tek tuşla otomatik vitese dönüşüyor.

Akıllı debriyaj sistemi manuel vitesli araçlar için geliştirilerek, aracınızın orijinalliğini bozmadan monte ediliyor. Özetle aracın debriyajını otomatik hale getiriyor. Araç kullanımındaki en büyük zorluk olan debriyaj pedalına basmayı kolaylaştırıyor.  Mercedes-Benz A190, C230, BMW M3, Ferrari ve benzeri birçok ünlü yabancı marka tarafından kullanılan Akıllı Debriyaj son olarak Hyundai ve Kia ,Hindistan pazarı için sıfır araçlarında bu teknolojiyi kullanıyor.

Manual vitesli araçlar için geliştirilmiş, arabada sizin yerinize debriyaja basarak seyahat etmeyi sağlıyor. Debriyajı tamamen ortadan kaldırırken, araçta kullanım kolaylığı ve yüksek bir konfor sağlıyor. Sizin yapmanız gereken sadece vitesi değiştirmek oluyor.

Bir bakıma triptonik vitesli bir araç gibi sürüş sağlayan sistemde Otomobil, minibüs, dizel benzinli fark etmeden hepsinde kullanılıyor. Büyük bir kolaylık ve sürüş konforu kazandırıyor.

Hem de tek bir tuşla bu işlemi sağlıyor. Türkiye Çapında Binek Araçlar İçin Ortalama Montaj Fiyat 21-22  Bin lira arasında değişiyor.

    

Akıllı Debriyaj Size Nasıl bir hizmet Sürüyor?

  1. Otomatiğe yakın sürüş keyfi sağlıyor.
  2. Aracın orjinalliği bozulmadan montaj yapılıyor.
  3. Baskı balatanın ömrünü %50 ye yakın uzatıyor
  4. Her araca özel ,fabrikasyon gibi özel tasarımlı ürünler
  5. İstendiğinde otomatikten manuele geçebilme özelliği
  6. Ruhsata İşletme ihtiyacı yok
  7. Muayeneden manuele alıp geçebiliyor.
  8. Periyodik bakıma ihtiyaç olmayan sistem
  9. Uzun ömürlüdür.
  10. Müsteriye açık yazılımı var.
  11. Kendinize özgü sürüş tarzınıza göre ayar yapabilme imkanı
  12. Türkçe sesli komutlarla sürücüyü yönlendirme (Asistan Özelliği)
  13. Hazır sürüş modları
  14. Arıza durumunda görsel olarak arızasını bildirir
  15. 2 yıl yada 100 bin km garantilidir
  16. Uygun fiyatlı ve bol yedek parça
  17. Yaygın servis ağı
  18. Her bayimizde test sürüşü imkanı ile vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • C
    Comolokko
    107 gün önce

    Debriyaj otomatik olsa bile o vitesi değiştiremeyecek çok insan biliyorum :D

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”