“Anısı var” diyerek konteyneri götürdü! Başkan Kavuş’tan ‘Sakince geri bırak’ çağrısı

 “Anısı var” diyerek konteyneri götürdü! Başkan Kavuş’tan ‘Sakince geri bırak’ çağrısı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Sosyal medyada son günlerde dikkat çeken “çöp konteyneri taşıma” akımı, Antalya’da başlayan bir paylaşımla gündeme oturdu.

Bir sosyal medya kullanıcısının, "Anısı olduğu için götürüyorum” notuyla belediyeye ait çöp konteynerini taşıdığı anları paylaşması kısa sürede viral olurken, olay mizahi içeriklerle farklı şehirlerde de karşılık buldu.

Antalya Konyaaltı'nda başlayan akıma gönderme yapan vatandaşın paylaşımı sonrası Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da esprili bir yanıt vererek, "Konteyner sende kalsın” ifadelerini kullandı. Kotan, paylaşımında aynı zamanda çevre temizliği ve sigara kullanımına dikkat çekerek vatandaşlara mesaj verdi.

Konya'da ise benzer bir paylaşım Uluırmak Mahallesi'nde yapıldı. Bir genç, anısı olduğunu belirterek çöp konteynerini götürdüğü anları sosyal medyada paylaşınca konu kısa sürede gündem oldu.

Olayın paylaşılması üzerine Mustafa Kavuş'tan dikkat çeken bir yanıt geldi. Meram Belediye Başkanı Kavuş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili kardeşim; anı biriktirmek için Meram'da hem çöp konteynerinden daha hijyenik hem de çok güzel mekanlarımız var. Şimdi sakince çöp konteynerini yerine bırak ve sevdiklerinle birlikte Meram'ın güzelliğinde yeni anılar biriktirmeye başla.”

Sosyal medyada hızla yayılan bu akım, kullanıcılar arasında hem mizahi yorumlara hem de belediye başkanlarının esprili tepkilerine sahne olurken, yetkililer vatandaşları kamu malına zarar vermemeleri konusunda dolaylı şekilde uyarıyor. (İLGİ HABER)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”