Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gece, sıcak ve samimi anlara sahne oldu.
Aladağ Bölgesi Futbol Federasyonu'nun düzenlediği turnuvaya hazırlık sürecinde moral depolayan Çifte Pınar Spor Kulübü, sporcuları ve yöneticileriyle birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Moral yemeğine, bölge halkı tarafından sevilen isimlerden eski Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ev sahipliği yaptı.Kendi evinde ağırladığı Çifte Pınarspor kafilesine sıcak bir ortam sunan Sorgun, sporun sadece bir rekabet değil, aynı zamanda dostluk, kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Genç sporcularla birebir ilgilenen Sorgun, turnuvada başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:
"Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin hem kaynaşması hem de spora yönelmesi açısından çok kıymetli. Çifte Pınar'ın bu turnuvada yer alması hepimiz için gurur verici. Elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız.”
Gece boyunca keyifli sohbetler, takım ruhunu pekiştiren anlar ve samimi paylaşımlar yaşandı. Programın sonunda söz alan Çifte Pınar Spor Kulübü Başkanı da Ahmet Sorgun'a teşekkür ederek şu açıklamada bulundu:
"Misafirperverliği ve desteği için Sayın Sorgun'a minnettarız. Köyümüzü ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için sahada elimizden gelen mücadeleyi birlik ve beraberlik içinde vereceğiz.”
Gecenin en özel anlarından biri ise genç taraftar Eren Yazlık'ın bağlama performansı oldu. Çifte Pınar'a gönül veren genç müzisyen, seslendirdiği ezgilerle geceye renk kattı. Katılımcılar, bağlamanın tınısı eşliğinde unutulmaz bir akşam geçirdi.
Çifte Pınar Spor Kulübü, moral ve motivasyon dolu bu gecenin ardından Aladağ Bölgesi Futbol Turnuvası'na daha da hazır bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor. Birlik, dayanışma ve sporun birleştirici gücü bu etkinlikle bir kez daha kendini gösterdi.