İstanbul’da yağışın bilançosu ağır: Okullar yarın da kapalı

 İstanbul’da yağışın bilançosu ağır: Okullar yarın da kapalı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle dereler ve rögarlar taşarken, bazı yollar su altında kaldı. Afette 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'da etkisini sürdüren sağanak yağışın ardından kent genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, AFAD Müdürlüğünde basın mensuplarına bilgi verdi.

Yağışın neden olduğu olumsuzluklara ve sahada devam eden çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Gül, kentte eğitime ara verildiğini duyurdu.

Vali Gül, sağanak yağış nedeniyle İstanbul'da okulların yarın da tatil edildiğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”