Konya’da park halindeki araçta yangın çıktı! 1 kişi yaralandı

 Konya’da park halindeki araçta yangın çıktı! 1 kişi yaralandı

Ekl. Tarihi:

Konya’nın Akşehir ilçesinde park halindeki araçta çıkan yangında sürücü yaralandı.

Akşehir Seyran Mahallesi Sanayi Caddesi'nde park halinde bulunan otomobilin bagaj kısmında yer alan ot biçme makinesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede yayılan alevler aracı sararken, kendi çabasıyla yangını söndürmek isteyen sürücü Mustafa A. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta çıkan yangın söndürüldü.

Vücudunda yanıklar oluştuğu belirlenen Mustafa A, sağlık ekiplerince Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”