Konya GastroFest’te yoğun ilgi! Başkan Altay’dan vatandaşlara davet

 Konya GastroFest’te yoğun ilgi! Başkan Altay’dan vatandaşlara davet

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’dan ve Konya dışından yoğun katılımla devam eden 4. Konya GastroFest’te vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Altay, etkinliğin büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali'ne bekliyoruz” dedi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Konya Gastronomi Festivali (GastroFest) Konya'dan ve Konya dışından gastronomi meraklılarının yoğun katılımıyla devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kalehan Ecdat Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivalin etkinlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Festival alanında ziyaretçileri ve esnafı selamlayan Başkan Altay, "4. Konya Gastronomi Festivalimiz bu yıl da yine yoğun bir katılımla devam ediyor. Şu ana kadar gelmeyenleri Pazar akşam saat 23.00'e kadar Ecdat Bahçesi'ndeki Gastronomi Festivalimize davet ediyorum. Konya'nın gastronomisini ve güzelliklerini anlatmak için buradayız. Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali'ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR VE ESNAF FESTİVALDEN MEMNUN

Gastronomi festivaline Konya'dan ve şehir dışından katılan vatandaşlar da etkinlikle ilgili duydukları memnuniyeti ifade etti. Konya mutfak kültürünün zenginliğine dikkat çekerek festivali çok beğendiklerini kaydeden gastronomi meraklıları, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Altay'a teşekkür etti.

Etkinlik alanında stant açan esnaflar da gösterilen ilgiliden ve satışlardan memnun olduklarını belirtti.

Festival kapsamında Kalehan Ecdat Bahçesi'ne 170 stant kuruldu. Stantlarda Konya'nın yöresel lezzetleri, geleneksel ürünleri ve gastronomi kültürünü yansıtan çeşitli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Festival programında ayrıca; ünlü şeflerin workshopları, gastronomi söyleşileri, yemek ve tadım etkinlikleri, çocuklara yönelik etkinlikler, konserler ve dans gösterileri büyük ilgi görüyor.

Bu yıl 300 binden fazla misafir ağırlaması beklenen 4. Konya GastroFest, 6 Ekim Pazar günü saat 23.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”