Jandarma KOM Daire Başkanı Akşit’in cenazesi Konya’da toprağa verildi
Ekl. Tarihi:
- Güncel. Tarihi:
Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Tuğgeneral Selami Akşit’in cenazesi, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
Akşit'in Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreninin yapılacağı Ereğli Ulu Camisi'ne getirildi.
Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Akşit'in ailesine başsağlığı diledi.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, askeri bando eşliğinde cenaze aracına konulan Akşit'in naaşı, Abidlerdede Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.
Törene, Yerlikaya'nın yanı sıra, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Konya Valisi İbrahim Akın, jandarma ve emniyet mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”