Konya’da kaza sonrası 26 gün direndi! Genç motosikletliden acı haber

 Konya’da kaza sonrası 26 gün direndi! Genç motosikletliden acı haber

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 26 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 24 yaşındaki motosiklet sürücüsü Hasan Ünal, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre kaza, Hasan Ünal'ın kullandığı 42 ALY 238 plakalı motosiklet ile D.G. yönetimindeki yabancı plakalı otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarında park halinde bulunan başka bir otomobile savruldu.

Kazada ağır yaralanan Hasan Ünal, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan Ünal, tedavisinin devamı için Konya'daki bir hastaneye sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde 26 gündür yaşam mücadelesi veren Ünal, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Hasan Ünal'ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Ünal'ın cenazesinin bugün saat 10.00'da Esence Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”