Konya’da restoranda silahlı kavga! Alacak tartışması kanlı bitti

 Konya’da restoranda silahlı kavga! Alacak tartışması kanlı bitti

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan Mevlana Caddesi üzerindeki bir restoranda çıkan silahlı kavga paniğe neden oldu.

Alacak meselesi nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışmada bir kişi bacağından vurularak yaralanırken, olayın ardından kaçan şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 10.45 sıralarında Mevlana Caddesi'nde faaliyet gösteren bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında taraflardan biri yanında bulunan tabancayla ateş açtı.

Silah sesleri üzerine çevrede büyük panik yaşanırken, kurşunun isabet ettiği bir kişi bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimliği belirlenen zanlıyı kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri restoran ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerindeki delil inceleme çalışmaları devam ediyor. Silahlı kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”