Gazze’de yürekleri yakan görüntü! Anne öldü, küçük kızı alevlerin arasında kaldı

 Gazze’de yürekleri yakan görüntü! Anne öldü, küçük kızı alevlerin arasında kaldı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İsrail’in Gazze kentinde bir apartman dairesine düzenlediği hava saldırısında 33 yaşındaki Filistinli anne Reem Asaad Awad yaşamını yitirdi.

Saldırının ardından çıkan yangında evde mahsur kalan küçük kızı ise ekiplerin müdahalesiyle sağ kurtarıldı. Çocuğun alevler ve yoğun duman arasında kaldığı anlara ait görüntüler yürekleri dağladı.

SALDIRI SAAT 04.00 SIRALARINDA DÜZENLENDİ

Gazze kentinin Rimal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yerel saatle 04.00 sıralarında bir apartman dairesi İsrail'in hava saldırısına hedef oldu. Saldırının ardından dairede yangın çıktı.

Filistinli sağlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, saldırıda 33 yaşındaki Reem Asaad Awad hayatını kaybetti, biri çocuk iki kişi yaralandı. Hayatını kaybeden kadının cenazesi ile yaralılar Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamanın hedef alınan dairede ve çevredeki yapılarda hasara neden olduğu bildirildi.

KÜÇÜK KIZIN ALEVLER ARASINDAKİ KORKU DOLU ANLARI KAMERADA

Saldırının ardından evde çıkan yangın, küçük bir kız çocuğunu ölümle burun buruna getirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yoğun dumanın kapladığı odada bir yatağın üzerinde oturan çocuğun çevresini saran alevlerin arasında mahsur kaldığı görüldü.

Büyük korku yaşayan küçük kız, daha sonra yanan evden sağ olarak çıkarıldı. Yangın, sivil savunma ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Çocuğun kurtarıldığı anlara ait görüntüler, saldırının siviller üzerindeki ağır etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

İSRAİL ORDUSUNDAN SALDIRI AÇIKLAMASI

İsrail ordusu, Gazze kentinde Hamas mensubu olduğunu belirttiği bir kişiyi hedef aldığını açıkladı. Ordudan yapılan açıklamada, saldırının incelendiği bildirildi.

ATEŞKESE RAĞMEN GAZZE'DE CAN KAYIPLARI SÜRÜYOR

Gazze'de ateşkes sürecine rağmen yaşanan saldırılar, sivillerin güvenliğine ilişkin endişeleri artırıyor. Reem Asaad Awad'ın hayatını kaybettiği, küçük kızının ise yangının ortasında mahsur kaldığı saldırı, bölgede çocukların ve ailelerin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi yeniden gündeme getirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”