İsrail ordusunun Gazze’ye saldırılarında 20 Filistinli hayatını kaybetti

 İsrail ordusunun Gazze’ye saldırılarında 20 Filistinli hayatını kaybetti

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 20 Filistinli yaşamını yitirdi.

Görgü tanıkları ve hastane kaynaklardan alınan bilgiye göre İsrail ordusu, sabah saatlerinden bu yana sivil yerleşim alanlarını, yardım bekleyenleri ve çeşitli bölgelerdeki evleri hedef aldı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyi

İsrail, Gazze kentinin kuzeybatısındaki Tuvan bölgesinde Sultan ailesine ait bir eve saldırı düzenledi.

Saldırıda 14 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail ordusunun Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde sivillerin toplandığı bir alana düzenlediği saldırıda 4 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail ordusunun bölgede patlayıcı yüklü robotlarla evleri ve binaları yıktığı, aynı zamanda topçu ateşi ve makineli tüfeklerle çevreye yoğun saldırılar gerçekleştirdiği kaydedildi. İsrail'in Şucaiyye Mahallesinin doğu kesimlerini de topçu atışlarıyla hedef aldığı aktarıldı.

Gazze Şeridi'nin orta kesimi

İsrail, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi yakınlarında kurulan bir çadır kampı da hedef aldı. Saldırıda çok sayıda Filistinli yaralandı.

Gazze Şeridi'nin güneyi

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde insani yardım bekleyenleri hedef aldığı saldırı sonucu bir Filistinli yaşamını yitirdi.

Ayrıca İsrail'in Han Yunus kentinde Nasır Hastanesi bahçesinde dronla doğrudan hedef aldığı Sağlık Bakanlığı çalışanı Emin Ebu Müslim hayatını kaybetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”