Reklam

Seyda Muhammed Konyevi son yolculuğuna uğurlandı

 Seyda Muhammed Konyevi son yolculuğuna uğurlandı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Seyda Muhammed Konyevi son yolculuğuna uğurlandı

Konya'nın tanınan din alimlerinden hayatını kaybeden Seyda Muhammed Konyevi son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede hayatını kaybeden Seyda Muhammed Konyevi için uzun yıllardır yaşadığı Konya'daki Reyhani Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Konyevi'nin hastaneden alınan naaşı, belediyeye ait cenaze aracı ile mahalle camisine getirildi.

Burada öğle namazına müteakip, oğlu Feyzullah Konyevi tarafından kıldırılan cenaze namazı ardından Konyevi'nin cenazesi mahalle mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”