Akgül Asansör, Elevex 2024 fuarına katıldı!

 Akgül Asansör,  Elevex 2024 fuarına katıldı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı başladı.

Fuarda sektörden birçok asansör firması katıldı.  Akgül Asansör'de fuarda yenilikçi ve dinamik asansör modelleriyle yer aldı. 

Akgül asansör firma sahibi Şenol Akgül, firma hakkında bilgi verdi Şenol Akgül İlgi Haber'e gerçekleştirdiği açıklamalarda:

‘'1998 yılında Konya'nın Seydişehir ilçesinde Akgül asansör adıyla faaliyete geçtik. 2003 yılında Konya şubemiz açıldı. Sahip olduğumuz  tecrübe ve ürettiği kaliteli ürünler ile kısa sürede sektörde adından bahsettirmeyi başarmıştır. Akgül asansör tüm çalışanları ile müşteri memnuniyetini sağlamayı ve dürüstlük sembolü olmayı kendine ilke edinmiştir.

Sizlerin güvenine layık olmaktan ve sizlerin desteği ile sürekli büyüyen Akgül Asansör olarak bu fuarda olmaktan son derece onurlu ve gururluyuz. Firmamız, yılların tecrübesi ve bilgi birikimini genç kadrosuyla birleştirerek müşterilerimizin asansör ihtiyaçlarına çözüm üretmektir. Güvenilir, yeniliklere açık ve her konuda öncü yaklaşımıyla müşterilerimize her zaman en iyi ürünleri ve hizmeti vermek , Ülkemiz kanun ve nizamlarına uygun hareket etmek, daima çevre bilincini ön planda tutarak çevreye duyarlı ve düşük enerji maliyetli ürünler sunuyoruz. 

Akgül Asansör firmamız asansör Kabinleri, kumanda panoları, makine motoru, butonlar, süspansiyon vb birçok ürünlerle her daim hizmetinizdedir. Fuarda  6. salonda sizleri bekliyoruz. Katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum '' İfadelerine Yer Verdi.

 

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”