Başkan Altay Şehir merkezinde iftar öncesi esnafı ziyaret etti

 Başkan Altay Şehir merkezinde iftar öncesi esnafı ziyaret etti

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftar öncesi Ulaşbaba ve Nalçacı caddelerinde işyerlerini ziyaret ederek, esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla hasbihal etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde iftar öncesi esnafı ziyaret etti.

 

Ulaşbaba ve Nalçacı caddelerinde işyerlerini ziyaret ederek esnafı ve vatandaşları selamlayan Başkan Altay, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren müstesna bir zaman dilimi. Çarşımızdaki hareketlilik, esnafımızın gayreti ve hemşehrilerimizin samimiyeti bizleri mutlu ediyor. Bizler de her fırsatta hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya, taleplerini yerinde dinlemeye devam edeceğiz” dedi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”