Bayram Andıç’a Jandarma Basın Birimi’nden Anlamlı Hediye!
Ekl. Tarihi:
- Güncel. Tarihi:
Konya'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, basın mensuplarının bu özel gününü kutladı.
İlgi Business İş Dünyası ve Ekonomi Dergisi İmtiyaz Sahibi Bayram Andıç'a, Jandarma Basın Birimi'nden Süleyman Bademci tarafından özel bir hediye takdim edildi.
Program boyunca gazetecilerin toplumdaki rolüne dikkat çekilirken, basın mensuplarının karşılaştığı zorluklar ve mesleki dayanışma konularında da konuşmalar yapıldı. Kutlama, basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşti ve oldukça samimi bir atmosferde sona erdi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”