Reklam

Karatay Lavanta Bahçesi 2 Temmuz'da kapılarını açıyor

 Karatay Lavanta Bahçesi 2 Temmuz'da kapılarını açıyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Karatay Lavanta Bahçesi kapılarını 2 Temmuz Cumartesi günü ziyaretçilerine açıyor. Lavanta Bahçesinin, ilçeye bambaşka bir hava kattığını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; tüm Konyalıları Lavanta Bahçesi’nin güzelliklerini yaşamaya davet etti.
Karatay Belediyesi'nin vatandaşların hoş vakit geçirmesini sağlamak, alternatif tarım ürünlerini artırmak ve arazileri çok daha verimli değerlendirmek amacıyla 2019 yılında Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde oluşturduğu Lavanta Bahçesi yeni sezon için hazır. Lavanta Bahçesi 2 Temmuz Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.




LAVANTA BAHÇESİ GÜZEL ANILARA ŞAHİTLİK ETMEK İÇİN HAZIR



Geçtiğimiz yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği ve unutulmaz zamanlar yaşadığı Lavanta Bahçesi kimi zaman evlilik teklifi yapmak isteyenlerin kimi zaman nişan ve düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlerin kimi zaman da keman resitali sunan sanatçılar ile amatör ve profesyonel birçok fotoğrafçının adresi oldu.


KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ


Bu yıl da vatandaşlar; lavantalar arasına yerleştirilen salıncak, nostaljik mini traktör, köprü, saman balyaları, su kuyusu ile daha birçok objeleri kullanarak aynı zamanda Karatay Belediyesi ekipleri tarafından oluşturulan büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları ve bahçenin daha birçok noktasında keyifli vakitler geçirecek. Aynı zamanda vatandaşlar; dondurmadan, gazoza kadar lavantadan üretilen birçok ürünün tadına bakma imkânı da bulacaklar.


Karatay Lavanta Bahçesi'nin kokusu ve eşsiz mor ve eflatun rengin oluşturduğu görsel şölen ile şehre bambaşka bir hava kattığını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; tüm Konyalıları Lavanta Bahçesi'nin güzelliklerini yaşamaya davet etti.





KARATAY GÜZELLİKLERİ İLE ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELDİ


Karatay'ın Lavanta Bahçesi, Hobi Bahçeleri, Piknik Bahçeleri ve daha birçok güzelliğiyle önemli bir çekim merkezi haline geldiğine vurgu yapan Hasan Kılca; "Karatay'ımıza yeni cazibe merkezleri kazandırmaya ve ekonomiye katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  2019 yılında Karaaslan Hobi Bahçelerimizin yanında moloz yığınlarıyla kaplı bir alanı Lavanta Bahçesine dönüştürdük. Gördüğümüz büyük ilgi ve lavantadan elde ettiğimiz katma değer sonucunda da bahçelerimizi büyütme kararı alarak bahçelerimizin büyüklüğünü 400 bin metrekareye, fide sayısını ise 300 bine çıkardık. Lavanta bahçesi kokusu ve güzel görüntüsü ile ilçemizi süslüyor ve farklı bir hava katıyor. Geçtiğimiz yaz, hasat yapılana kadar binlerce misafirimizi bahçemizde ağırladık. Bu yıl da bahçe içerisine yerleştirdiğimiz materyallerle hemşehrilerimiz için fotoğraf çekilebilecek çok güzel alanlar oluşturduk. Aynı zamanda vatandaşlarımız lavantadan elde edilen ürünlerin tadına da bakabilecek.


Lavanta Bahçemiz 2 Temmuz Cumartesi günü misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Buradaki havayı içine çekmek isteyen ve bu güzel manzarada fotoğraf çektirmek isteyen misafirlerimizi görsel şölene davet ediyorum” dedi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”