KONYASPOR’LU FUTBOLCULARIN SAKATLIK DURUMUNU KULÜP DOKTORU AÇIKLADI !

 KONYASPOR’LU FUTBOLCULARIN SAKATLIK DURUMUNU KULÜP DOKTORU AÇIKLADI !

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam
Konyaspor kulübünün doktoru sakatlanan 3 futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
''Kulüp Doktorumuz Gökhan Özhan, Futbol A Takım futbolcularımızdan Muhammet Demir, Gökhan Töre, Ahmet Oğuz'un sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

MUHAMMET DEMİR: Sol diz ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu sonrası rehabilitasyon süreci devam eden ve ameliyat sonrası 5. ayını dolduran futbolcumuz, kısmi saha çalışmalarına başlamıştır. Ocak 2024 tarihinden itibaren yapılacak fiziksel testlerin sonuçlarına göre takım antrenmanlarına katılması planlanmaktadır.

GÖKHAN TÖRE: 4 hafta önce antrenmanda sakatlanan ve ayak bileği sindezmoz bağlarında yaralanma ve fibula kemiğinde çatlak oluşan futbolcumuzun radyolojik kontrolleri sonrasında saha ve salon çalışmalarına başlanması planlanmaktadır. Rehabilitasyon ve sahaya dönüş süresi 3 hafta olarak ön görülmektedir. 

AHMET OĞUZ: Deplasmanda oynadığımız Corendon Alanyaspor maçının devre arasında oyundan çıkan futbolcumuz, yapılan değerlendirmesi sonucunda sağ ayak tarak kemiği bağlarında kısmi yaralanma tespit edilmiş olup tedavi ve rehabilitasyonuna takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde devam edilmektedir.''

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”