Müge Anlı’da mide bulandıran olay! Gerçekler ortaya çıktı!

 Müge Anlı’da mide bulandıran olay! Gerçekler ortaya çıktı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Kayıp üvey kızını arayan Selahattin'in, genç kızı yıllarca istismar ettiği ortaya çıktı.

ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlısert' de  ortaya çıkan olay herkesin kanını dondurdu. Figen Tülay Bayındır ve arkadaşı Bahar Demir iddialara göre 17 Mayıs akşamı Figen Tülay'ın annesi Fitnat ve sevgilisi Selahattin'i ilaçlarla uyutup Bahar'ın kardeşi Gizem'i de darpedip kayıplara karıştı. Selahattin üvey kızlarının evdeki 65 bin lirayı da aldığını belirtirken, Bahar ve Gizem'in komşularının kızı olduğu anneleri vefat edince Fitnat ve Selahattin tarafından bakımlarının üstlendiği öğrenildi. Figen ve Bahar adlı kardeşler kayıplarının 15. gününde bulundu. Kayıp kızlar üvey babalarının kendilerine küçük yaşlarından beri tecavüz ettiğini, satırla saldırdığını, dövdüğünü söyledi. Kızlar gözyaşları içinde "Selahattin bize 'Dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bizi korkutup tecavüz ediyordu" dedi. Müge Anlı, kızların yıllardır tecavüze uğradığını, polise şikayet ettiklerini ancak bir çözüm bulunamadığını açıkladı. Yetkililere seslenen Müge Anlı, kızların bir an önce güvenli bir ortama alınmasını ve adam hakkında gerekli cezanın uygulanmasını dedi. Müge Anlı, elinde görüntüleri olduğunu söyledi. Selahattin hakkındaki iddiaları ısrarla reddetti.

 "TECAVÜZE UĞRADIM" DEDİ

Selahattin, kızların kendisine uyku hapı verip tecavüze uğradığını savundu. Kızların annesinin de durumdan haberdar olduğu öğrenildi. Kızlardan Bahar'ın büyük ablası Gizem'in de Selahattin ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Bahar'ın ablası zihinsel engelli olan Gizem'in Selahattin ile kendi rızası ile birlikte olduğunu söyledi.

 

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Tülay'ın annesi Fitnat'ın da her şeyi bildiği ortaya çıktı. Fitnat, "Gidecek yerim yoktu" diyerek kendisini savundu. Anlı'nın 2. palu ailesi olarak nitelendirdiği olayla ilgili savcılık harekete geçti.

Kaynak: ATV HABER 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”