SON DAKİKA! KONYA’DA 3 PKKLI TERÖRİST YAKALANDI!

 SON DAKİKA! KONYA’DA 3 PKKLI TERÖRİST YAKALANDI!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya TEM Şube ekipleri, terör örgütü üyesi 3 yabancı uyruklu şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken 1 şüpheli sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.



Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan 3 yabancı uyruklu şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Ahmet El Rahim ve İbrahim El Hasan tutuklanarak cezaevine gönderilirken Velid El Muhammed sınır dışı sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”