Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Konya İl Temsilciliği, Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, TÜGEM Konya İl Başkanı Bahattin Çibik'in yanı sıra İl Koordinatörü Fadim Gültekin ve İl Koordinasyon Yardımcısı Ömer Faruk Orhan da katıldı.
Görüşmede, TÜGEM Konya'nın şehirde hayata geçirdiği projeler ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Konya'nın emlak sektöründeki gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Sektördeki güncel gelişmeler ve iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, gayrimenkul sektörünün geleceğine dair değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyaretin sonunda yapılan açıklamada, "Nazik kabulleri, ilgisi ve misafirperverliği için Sayın Sedat Altınay'a gönülden teşekkür ederiz. Birlikte daha güçlü bir Konya için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
TÜGEM Konya İl Temsilciliği, sektör paydaşlarıyla iş birliğini güçlendirmek ve Konya'nın emlak sektöründe daha ileriye gitmesi adına çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti.