Reklam

Türkiye #savasbalkonda diyecek

 Türkiye #savasbalkonda diyecek

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Geçtiğimiz günlerde tüm illerden Filistin'e destek olmak ve İsrail'i protesto etmek için Hatay'ın Cilvegöz ilçesine giden vatandaşlar bugün balkona çıkacak.
İsrail ordusunun dün Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılar sonucu abluka altına aldığı Filistin halkı için Türkiye'den destekler sürüyor. Türkiye'de bazı dernekler ve siyasi kuruluşların düzenlediği #Savasbalkonda'da etkinliği kapsamında akşam 21:45'te vatandaşlar balkona çıkarak Filistin'e destek gösterisinde bulunacak. Sosyal medyada yapılan duyuruya göre, "24 Ekim Salı, (bugün) 21.45'de Tekbirle, sloganla ve alkışla Tüm Türkiye Filistin için Balkondayız. #Savasbalkonda" duyurusu yayımlandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”