Yapı Kredi sistemi çöktü

 Yapı Kredi sistemi çöktü

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yapı ve Kredi Bankası'nın mobil bankacılık uygulamasına giremeyen veya işlemleri gerçekleştiremeyen vatandaşlar sosyal medyada, sabah saatlerinden itibaren şikayet tweetleri attı.
Geçtiğimiz hafta Akbank'ın çöküşü ile panik olan vatandaşlar bugünde Yapıkredi bankası ile şok yaşadı.Bu sabah saatlerinde Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulamasından işlem yapmak isteyenler, uygulamaya erişim sağlayamadı.


Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcıları şu bilgilendirme notu karşıladı: "Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz”


Başka banka hesaplarına para gönderdikleri halde saatlerdir işlemlerin gerçekleşmediğini belirten birçok kullanıcı, maddi zarara uğradığının altını çizdi. Bir başka kullanıcı ise hem Yapı Kredi hem de Akbank hesaplarına erişemediğini söyledi.
Yapı Kredi Bankası, konu hakkında henüz açıklama yapmadı. Yaşanan sorun, akıllara bankanın siber saldırı altında olabileceğini getirdi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”