Ankara'da kız arkadaşını tabancayla yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı

 Ankara'da kız arkadaşını tabancayla yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ankara'da bir gece kulübünde assolist olarak çalışan kız arkadaşını tabancayla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan şüpheli, savcılığın itirazı üzerine "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ebru Sultan Bozdağ'ı (32), 5 Eylül'de, Çankaya ilçesi Kavaklıdere Mahallesi'ndeki evinde silahla yüzünden yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece "tabancanın kimin tarafından ateşlendiğinin kesin olarak tespit edilemediği" gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hasan K'ye (26) ilişkin hakim kararına itiraz etti.
 

Müştekinin sağ elini kullandığının tespit edildiğini, kurşunun giriş, çıkış yeri açısından sağ elle ateş edildiği kabulünün hayatın olağan akışına aykırı olduğunu ve şüphelinin olaydan kısa süre önce tabanca satın aldığının belirlendiğini ifade eden savcılığın itirazını değerlendiren Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
 

Gözaltına alınan Hasan K, sevk edildiği hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

- Olayın geçmişi
 

Ebru Sultan Bozdağ, 5 Eylül'de, Çankaya ilçesi Kavaklıdere Mahallesi'ndeki evinde kıskançlık yüzünden tartıştığı erkek arkadaşı Hasan K, tarafından silahla yüzünden yaralanmıştı.
 

Babasıyla birlikte mağdur kadını hastaneye götüren Hasan K, polise, intihar etmek isteyen kız arkadaşına müdahalede bulunduğunu, bu sırada tabancanın ateş aldığını ve kadının yaralandığını söylemiş, adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla salıverilmişti.
 

Tedavisinin ardından ifadesine başvurulan Ebru Sultan Bozdağ, intihar girişiminde bulunmadığını, sevgilisinin kıskançlık nedeniyle kendisine tabancayla ateş ettiğini ileri sürmüş, bunun üzerine Hasan K. tekrar gözaltına alınmış, fakat çıkarıldığı mahkemece "tabancanın kimin tarafından ateşlendiğinin kesin olarak tespit edilemediği" gerekçesiyle adli kontrol şartıyla tekrar serbest bırakılmıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”