Belediye otobüsü şarampole devrildi

 Belediye otobüsü şarampole devrildi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Bursa'da şarampole devrilen belediye otobüsündeki 21 kişi yaralandı
Bursa'da arıza nedeniyle yol kenarında duran kamyonete çarparak şarampole devrilen belediye otobüsündeki 21 kişi yaralandı. Murat M. idaresindeki 16 VM 145 plakalı kamyonet, Avrupa Konseyi Bulvarı Mehmet Akif Mahallesi civarında arızalanarak sol şeritte durdu.


O sırada arkadan gelen ve Serkan A. yönetimindeki 16 JVY 01 plakalı belediye otobüsü, kamyonete çarptıktan sonra yol kenarındaki bahçeye savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste bulunan 36 yolcudan 21'i çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, bölgeye gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 19'u taburcu edilirken, 2'sinin tedavisi sürüyor. Otobüs de çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.


- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş yaralıları ziyaret etti
Alinur Aktaş, kazanın ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne giderek, tedavisi süren yaralılarla görüştü.



Ciddi bir yaralanma ve can kaybı olmamasının büyük teselli olduğunu dile getiren Aktaş, "Yaralanan yolcularımız hemen hastanelere kaldırıldı. Çok şükür ciddi yaralanma yok. Bu bizim için büyük bir teselli." dedi. Aktaş, arızalanarak yol ortasında duran kamyondan sakınmak isteyen otobüsün kaza yaptığını hatırlatarak, "Otobüslerimize yol vermeyen, hız yapan araçları uyarmak istiyorum. Toplu taşıma araçlarına öncelik sağlanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum. Bu arada kazanın yaşandığı bölgeye döner kavşak yapılmasıyla alakalı ihalemizi gerçekleştirmiştik. En kısa zamanda bu da yapılmış olacak." açıklamasında bulundu.



Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”