Elfatek' ten gençlere büyük destek : '' Gençlerimiz Geleceğimizdir''

  Elfatek' ten gençlere büyük destek : '' Gençlerimiz Geleceğimizdir''

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Teknik Üniversitesi ile protokol imzalayan Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün bilime ve gençlere büyük destek verdi.
Akıllı Ulaşım Yarışması' nda ikinci olan ve  KTÜN bünyesinde yer alan RACLAB INTELLİGENT Traffic Control Takımı' na 110 bin TL 'lik finansman sağladı.
 
Gençlerin ve bilimin her zaman yanında olduğunu dile getiren Bahattin Düzgün ‘'RACLAB takımının bizim için çok farklı ve ayrı bir yeri vardır. Çünkü TEKNOFEST' lerde elde ettikleri dereceler göğsümüzü kabartıyor. O yüzden bizler de üzerimize düşen görevi  imkanlarımız çerçevesinde demirbaşları, donanımları, elektronik ürünleri temin ettik. Bu çalışmamız Konya sanayisine model olsun ki burada daha farklı projeler, ses getiren, patentli buluşlar yapılan noktalara getirelim. Çünkü biz burada başarıyı elde ediyoruz. Burada yetişen arkadaşları daha iyi noktalara getirmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 



Sanayi  ile işbirlikleri artması konusunda çalışmalar düzenlediklerini dile getiren KTÜN Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik " RACLAB altındaki 20 takımdan 12 tanesi TEKNOFEST' te üniversitemizi temsil ediyor. Bu anlamda önemli başarılar elde ediyorlar. Özel sektör ile üniversite  işbirliğini  önemsiyoruz. Elfatek ‘de bizleri başından beri desteklemektedir. Öğrencilerimizde orda staj yapmaktadır. İnşallah bu  işbirliklerimiz artarak devam edecektir. Konya'daki diğer  sanayicileri de desteğe davet ediyorum.”
 
 


‘'ELFATEK' İN DESTEĞİ BİZİM İÇİN OLDUKÇA ÖNEMLİDİR''

 
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy ‘' Konya Teknik Üniversitesi'nin özellikle göz bebeği durumunda olan RACLAB ekibi,  bu zamana kadar çok büyük işlere imza attı. Dolayısıyla Elfatek' in desteği bizim için çok önemlidir. Dolayısıyla bu sanayi kuruluşlarımızın bizim AR-GE  ekiplerimize verdiği desteğin büyümesini önem veriyoruz. RACLAB ekibimizin başarılı işlere imza atmaya devam etmesini diliyoruz.''
 


‘'TEKNOFEST YARIŞMALARINA HAZIRLANIYORUZ‘'
 
 Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi ve RACLAB Danışmanı Doç. Dr. Akif Durdu ise ; ‘'Laboratuvaramızda  robotik ve otomasyon kontrol ve yapay zeka konularında araştırmalar ve geliştirmeler yapıyoruz. Projeler geliştiriyoruz. Aynı zamanda TEKNOFEST yarışmalarına hazırlanıyoruz. Bu destek bizim için çok değerliydi. Öğrencilerimize bu destek sayesinde yaşam alanı oldurduk'' diye konuştu


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”