Galatasaray’da 2 isim kadro dışı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Galatasaray, Antalya Belek'ta yapacağı devre arası kamp çalışmalarının kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, Emrah Başsan ve Tarık Çamdal'ı kadroya dahil etmedi.

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere bu akşam saat 19.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Antalya'ya hareket edecek ve yarın saat 10.30'da çalışmalarına başlayacak. Sarı-kırmızılılarda Belek'te yapılacak kamp kadrosu da belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, Emrah Başsan ile Tarık Çamdal'ı kadroya almadı. Terim'in belirlediği kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor.

"Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Cedric Carrasso, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli."

Öte yandan Brezilyalı futbolcu Fernando, teknik heyet tarafından verilen özel izinle çarşamba günü kampa katılacak.

(Oğuzhan Ort/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”