Konya'da Bisiklet ve Kaykay Parkı

 Konya'da Bisiklet ve Kaykay Parkı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu'da ikinci bisiklet ve kaykay parkında sona yaklaşıldı

 Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ikincisi Selçuk Mahallesi'nde yapılan bisiklet ve kaykay parkında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, tamamlanmasına kısa süre kalan bisiklet ve kaykay parkının 5 bin 283 metrekarelik alanda yapıldığı belirtildi.

Açıklamada ifadesine yer verilen Pekyatırmacı, Sancak Mahallesi'ne kazandırılan kaykay parkının çocuklar tarafından çok fazla beğenildiğini vurguladı.

Bu nedenle ilçe merkezine ikinci bisiklet ve kaykay parkını yapma kararı aldıklarını aktaran Pekyatırmacı, şunları söyledi:

"
Bu parkımıza ilave olarak geleneklerimizde olan oyun alanlarından da yapıyoruz. Yine vatandaşlarımız buraya geldikleri zaman yalın ayak yürüyebilecekleri ve parkurlar üzerinde inşallah günün stresini günün elektriğini burada atmış olacaklar. Amacımız bütün Selçuklu merkezdeki parklarımızda çocuklarımızın rahatlıkla oynayabilecekleri, yaşlılarımızın rahatlıkla gelip burada dinlenebilecekleri farklı alanları oluşturmak. Çalışmalarında sona yaklaştığımız bisiklet ve kaykay parkımızın şimdiden vatandaşlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Ayrıca, kaykay parkı içinde 2 masa tenisi, 2 satranç, 1 bocce, çizgi oyun grupları alanı, 3 trambolin, 375 metre koşu yolu,
30 metrekare çıplak ayakla yürüyüş alanı ve parkurları izlemek için seyir tepesi bulunduğu ve parktaki toplam yeşil alanın 2 bin 180 metrekare olduğu bildirildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”