Şermin Sarı cinayetinde şok detay! Katilin ifadesi kan dondurdu

 Şermin Sarı cinayetinde şok detay! Katilin ifadesi kan dondurdu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Adana’da 2 çocuk annesi Şermin Sarı , evinin bahçesinde başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Kadını eşinin öldürdüğü ortaya çıktı. Polise teslim olan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşanmıştı.

İddiaya göre; tek katlı müstakil evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Şermin Sarı'nın evinin bahçesinde bir kişi tarafından darbedilip, "Yeter” diye çığlık attığını duyan komşuları, durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sarı'yı hareketsiz başından yaralı halde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

ÇOCUKLARI DEDESİNDE KALIYORMUŞ

Olay sırasında Sarı'nın çocuklarının dedesinde kaldığı tespit edildi. 2 yıl önce eşinden ayrılan Sarı'nın ayrı bir evde yalnız yaşadığı öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi duyup, evin önüne gelen, Sarı'nın anne, baba ve kardeşleri gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

Polisin ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sarı'nın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

ESKİ EŞİ ÖLDÜRMÜŞ

Şermin Sarı'nın cinayet şüphelisinin 2 yıl önce ayrıldığı eski eşi Erhan Poyraz olduğu belirlendi. Öte yandan Şermin Sarı'nın eski eşinden 4 gün önce kendisini rahatız ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu, eski kocanın daha önce Şermin Sarı'yı öldüreceğini söylediği ancak ailelerin araya girerek vazgeçirdiği öğrenildi. Poyraz'ın ise olayın ardından polise teslim olup, cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.


İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Erhan Poyraz, eşinin sürekli dışarı çıktığını söyleyerek, "Olay günü ‘Neden dışarı çıkıyorsun?' diye sordum. Bana, ‘Sen karışamazsın, istediğim zaman çıkarım' deyince öfkelendim. Kafasına taşla vurdum. Onu öldürdüğüm için pişmanım bir anda oldu” dedi.

TUTUKLANDI

Öte yandan Sarı'nın, geçtiğimiz ay eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığı, bu kararın da 5 gün önce sona erdiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erhan Poyraz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”